Essentiële oliën

Gezond en Natuurlijk

De oliën van doTERRA zijn gezond en natuurlijk. Ideaal voor mij en mijn gezin. Als het even anders kan gebruik ik liever geen medicijnen en chemische producten.
De naam ‘doTERRA’ is latijn en betekent ‘Gift van de aarde’ , een cadeau aan ons om te gebruiken om gezond te leven.
Ik heb gemerkt dat doTERRA ook een bedrijf is wat je goed op weg helpt om dit cadeau goed te leren gebruiken.

Hoge kwaliteitsstandaard

Nog een reden om de oliën van doTERRA te gebruiken is vanwege hun hoge kwaliteitsstandaard. Alleen het beste is goed genoeg voor mij en mijn gezin. Er zijn strenge onafhankelijke testen waarmee zij de kwaliteit van de oliën meten.
Lees hier meer over het CPTG kwaliteitskeurmerk
Wil je meer lezen over de kwaliteitsrapporten van de oliën, dan kan je het nummer wat onder op het flesje staat invoeren op de website www.sourcetoyou.com en je krijgt alle informatie over de productie van dat flesje olie.

doTERRA goed voor iedereen

doTERRA wil goed zijn voor iedereen. Natuurlijk willen ze goed zorgen voor onze gezondheid, maar dat moet niet ten koste gaan van de natuur en de boeren. Veel oliën komen uit ontwikkelingslanden. doTERRA wil goed voor de boeren zorgen die in het productie proces betrokken zijn. Daarnaast hebben ze ook de Healing Hands Foundation waarmee diverse projecten ondersteund worden om zorg te bieden en oog te hebben voor een betere wereld.

Lees ook over doTERRA en de oliën op mijn pagina of op de officiële pagina van doTERRA

Essentiele oliën bestellen

Je kan essentiële oliën bestellen via de link naar mijn doTERRA webshop pagina.
Maar wanneer je vaker producten van doTERRA bestelt, of voor meer dan 100.- bestelt is het voordeliger om op een andere manier te bestellen. Meer weten? klik HIER voor meer info.