Geplande workshops

Wil je ook meer leren over het gebruik van essentiële oliën?

Ik geef workshops waarin je meer kan leren over de werking, de toepassing en over veilig werken met de oliën van doTERRA.

Je kan individueel of met een klein groepje een afspraak met mij maken voor een workshop.
Dit kan bij mij thuis, op locatie of online via Zoom.

Basisworkshop

Tijdens een basisworkshop leer je hoe je wat essentiële oliën zijn en hoe je ze kunt gebruiken.
Vindt jij een gezonde leefstijl belangrijk? Dan leer je hier hoe je met natuurlijke oliën lichaam en emoties kan ondersteunen met essentiële oliën. Ze zijn geschikt voor alle leeftijden, maar er zijn wel een paar dingen die je moet weten om ze veilig te kunnen gebruiken. Ontdek de kracht van geur!

Ik geef de basisworkshop zowel online als op locatie

26 september 20.30 uur (online)
24 oktober 20.00 uur bij mij thuis in Oud-Beijerland
21 november 20.30 uur (online)

 

Trainingsdag Aromatouch techniek

Aromatouch is een ontspannende massagetechniek waarbij je 8 essentiële oliën gebruikt op de rug en voeten. Naast dat het ontspannend werk krijgt ook het immuunsysteem een bust en helpt het om het lichaam te laten herstellen van ontstekingsreacties.
Deze techniek kan je in één dag aanleren. Ook al heb je geen massage ervaring.

Kosten 175,- incl. 8x 5 ml essentiële olie waarmee je thuis direct aan de slag kan en incl een kortingsaccount waarmee je een jaar lang producten bij doTERRA kan aanschaffen voor inkoopsprijs. (= 25% korting)

Voor de trainingsdag zijn 6-8 deelnemers nodig. De training wordt gegeven in Oud-Beijerland, Hilversum en Amsterdam. Er staat 11 oktober een dag in Hilversum gepland. Laat me weten als je interesse hebt.
In overleg met de trainer kan ik dan een dag plannen