Bloggen en Vloggen

Het verhaal van Lisa

Ik loop graag samen op met mensen wiens leven niet eenvoudig is. Daar bloeit mijn hart van open. Met raad en daad naast ze staan in moeilijke tijden. En soms ontstaat er dan een warme vriendschap zoals bij Lisa. Ik deel graag haar verhaal met jullie.

Lisa is een vrouw die al van kinds af aan problemen heeft met voedselintoleranties en luchtwegproblemen. Haar leven lang is zij al afhankelijk geweest van de gezondheidszorg.

Ruim 3 jaar geleden heeft zij de essentiële oliën en verzorgingsproducten van doTERRA leren kennen. Die hebben haar leven een stuk aangenamer gemaakt. Natuurlijk zijn haar lichamelijke problemen niet over. Daar is de problematiek te complex voor. Maar haar huid is een stuk rustiger met de verzorgingsproducten van doTERRA waardoor zij minder vaak een beroep hoeft te doen op hormoonzalven. Dit zijn natuurlijke producten waar ook essentiele olien in zijn verwerkt. Haar haar is een stuk voller geworden sinds zij cederwood, lavendel of pepermunt aan haar shampoo heeft toegevoegd. Voor de nacht gebruikt zij Serenity. Hierdoor slaapt zij langer en dieper. (zelf gemeten met haar I-watch)
Verder gebruikt zij Stronger voor haar immuunsysteem. Haar favoriete difusserblend? Ze past de blends aan, aan haar emoties en gezondheid.