Olie community Victory Team

Welkom, leuk dat je hier komt kijken. 

Hier vind je de toegang tot veel info en ontmoetingsplekken voor verdere begeleiding en educatie binnen ons team! We noemen het Victory Team. Samenwerken om druppel per druppel verschil te maken in de levens van mensen. Wat ons bindt is de heerlijke en hoogwaardige essentiële oliën. En ook het belang zien van goede begeleiding in het gebruiken ervan. Ik hoop dat jij er ook van kan gaan genieten.

Alle team-content is toegankelijk voor jou via een persoonlijk kortingsaccount van doTERRA via zorg met olie Wil jij dit ook? Hier begint jouw weg: dan kan je deelnemen en gebruikmaken van alles wat wij doen met olie. Start hier!

Introductieprogramma voor nieuwe teamleden

We hebben een team-app waarin je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen met andere teamleden. Ook word je geïnformeerd over de activiteiten die gepland staan. Word je liever geïnformeerd via Facebook? Dat kan ook. We hebben een besloten facebookgroep voor ons olieteam.

Oliekamp

Maandelijks is er een 2-wekelijks programma waarin je de basis van het oliegebruik leert. We werken via het platform my event cafe. Je maakt eenmalig een account aan, via de telegram en facebookgroep en rechtstreeks als je nieuw begint met de olie, krijg je een uitnodiging voor het volgende oliekamp. We starten op de laatste maandag van de maand, tenzij het vakantie is.

Wellness consult

Ieder jaar krijg je een gratis wellness consult. Dit kan online of je komt naar de praktijk.
Het wellness consult boek je rechtstreeks in mijn agenda via onderstaande button. 

Workshops en team-middagen

Als je start met gebruik van de olien, dan kan het geen kwaad om regelmatig up-2-date te blijven. Er is in ons team een regelmatig aanbod van inspiratie en informatie. Workshops, masterclasses, challenges, teamdagen. We informeren je via de Telegram Groep en de facebook groep.

Blijf niet alleen thuiszitten, maar haak aan!

Wat staat er op de agenda?

Maandelijkse Teamcall

Masterclasses

1x per maand wordt er een masterclass verzorgd. Deze worden aangekondigd in de app groep en in onze facebookgroep. Teamleden kunnen deze Masterclasses gratis bijwonen.

Thema’s zijn: Olie en kinderen, wetenschap, hormonen, gezond leven (supplementen), aromatouch, detox, olie voor emotionele ondersteuning, schoonmaken, huidverzorging op natuurlijke basis en nog veel meer.

Heb je het basis handboek al?

Te koop via de webshop

Belangrijke informatie

Inloggen op je doTERRA account

Login Page | dōTERRA Essential Oils (doterra.com)

Klantenservice

Klantenservice van doTERRA is bereikbaar via:

tel: 020 8085094

Open van 09:00-17:00uur op werkdagen

klantenservice@doterra.com

Ondersteunende materialen
  • Je kunt voor 27,95 bij mij het boek Modern Essentials bestellen. (incl. een boekenlegger met de namen van de oliën) 
  • Informatie over Emoties: emotieapp ‘Essential Emotions’ is te vinden in je appstore voor op je smartphone of tablet. Of koop het boek in de webshop (daar staat meer informatie in). 
  • Sample flesjes kan je bij doterra in je account kopen: Sample Vials, dram
  • Bij de website www.foroils.com vindt je sprayflesjes en rollers.
Details

Product Informatie

Op de website doterra.com/nl , kan je doorklikken naar de Nederlandse pagina. hier vindt je Product Informatie Pagina’s, met per olie en/of supplement de basisinformatie op een rij! 

Op de internationale dōTERRA pagina is een schat aan blog’s en aanvullende informatie, onder andere in de university. www.doterra.com 

Brochures doTERRA

live-guide.pdf (doterra.com)
share-guide.pdf (doterra.com)
build-guide.pdf (doterra.com)

Uitleg LRP programma

Je kan een losse bestelling in je doTERRA account plaatsen of kiezen voor het LRP-programma. Het LRP programma levert je extra voordeel op tot wel 30% bovenop de inkoopsprijs.
Bekijk het filmpje om te zien hoe dit werkt.

Volg verder onderwijs van doTERRA

Kijk op de website Homepage | dōTERRA Training (doterra.com) voor meer trainingen. Een aantal trainingen zijn vertaald naar het Nederlands, maar bij de meeste trainingen is de voertaal Engels

Mis je informatie op deze teampagina?

Stuur me een berichtje zodat ik het hier toe kan voegen.